Hallo!

Review – Toofaced Sweet Peach Øjenskygge Palette

For noget tid siden kom Toofaced ud med deres ‘Sweet Peach’ kollektion. I den er deres nye øjenskygge palette med hele 18 shades. Den kommer i en lækker enkel metal indpakning med søde detaljer, når du åbner paletten, byder den velkommen med en frisk duft af fersken. Som efter et par måneder stadig holder. De 18 shades er alle meget bløde, pigmenteret og nemme at arbejde med.  Selvom paletten ikke indeholder to store highligths, er der alligevel rig mulighed for at highlighte med palettens lysere shades. De 18 forskellige farver er fordelt ligeligt fra mørke til lyse farver og dette giver derfor mulighed for, kun vedhjælp af et produkt at skabe et helt unikt og gennemført look, som både kan gå til hverdags og til når der skal ske lidt mere. Der er dog en ting som viser Toofaced er til Glam, da deres palette indeholder kun 5 matte shades, men dette gør dog ikke noget, da de matte shades fremkommer i begge ender af farveskalaen.

Efter test både med og uden primer, kan der ikke klages over hvor længe skyggerne holder. De holder både gennem en hel dag på job, men også igennem en aften (læs nat med fest og drinks) med pigerne. De er nemme og bygge op og arbejde med, selvom pigmenteringen er virkelig god. De sætter sig ikke bare, men er nemme at blende ud og bygge videre på.Alle shadsene egner sig til alt fra et dramatisk smokey eye til et varmere og mere roligt cut creases.

Overordnet vil jeg sige at Toofaced virkelig har ramt plet med deres ‘Sweet Peach’ øjenskygge palette. Både farver og pigmenteringer er i den høje liga og med til at give en perfekt oplevelse.

Du kan finde paletten i Sephoras fysiske butikker eller her på Sephoras hjemmeside.

CHOOSE YOUR OWN WAY!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hallo!