Hallo!

Hallo!

Hallo guys! Dette er mit første indlæg, men langt fra det sidste. Jeg ønsker at skabe en blog for piger og kvinder med kurver og størrelse. For dig som elsker alt fra fashion til beauty er dette det rette sted. Denne blog kommer til at byde på massere af guides, andmeldelser og tanker om livet. Det bliver et sted hvor alle kan få lov at være dem de er og et sted INGEN bliver dømt. Jeg håber at vi sammen kan hjælpe hinanden til at vise, hvem vi hver især egentlig er!!!

Kurver er skuda også smukt! Det med at vi alle skal være slanke eller passe ind i normen er noget F*ck for at sige det lige ud. Vi skal have lov at være os, have lov til at gå med det tøj vi har lyst til, og sige hvad vi vil. Vi skal passe på hinanden og få det bedste frem i alle. Bare fordi man ikke er en størrelse 36 eller ikke har pengene til den dyreste taske på markedet, skal man have lov til at være den man har lyst til at være. Hvem skal bestemme over dig og dine valg!? Kun dig og ingen andre. Alle skal sku have lov til at tage deres mest elskede trøje på ligemeget hvordan og hvorledes. Be your own og glem andres mening. Du er smuk som du er!

Jeg ønsker du vil læse med i fremtiden og håber at vi sammen kan skabe et sted hvor kvinder som os for lov at være dem vi i virkeligheden er.

CHOOSE YOUR OWN WAY!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hallo!