Look - Cherry on the top

Sidste år på gymnasiet

Hello guys! Lige omlidt starter mit sidste og måske bedste år på gymnasiet. Jeg skal starte på mandag og er så spændt på hvordan det bliver. Jeg går på Mat A og har derfor i år mine A fag og så to C fag. Er uden tvivl sikker på, det bliver et år med udfordringer, en masse læsning men også en masse oplevelser. Foran mig venter der både store opgaver, københavner-tur med min klasse og ikke mindst det vi alle sammen bare gerne vil have, nemlig den røde hue.

Min gymnasietid har virkelig været en øjenåbner. Inden jeg startede på gymnasiet, var dansk og sprog ikke mine stærke fag, men efter gymnasiestart er dette virkelig blevet ændret. Jeg går jo somsagt på den matematiske linje, så her har jeg matematik på A-niveau samt kemi og fysik på B. Men fysik og kemi afsluttede jeg sidste år, med bedre karakterer end jeg havde håbet på. Men som jeg var inde på, så var dansk ikke mit ynglingsfag. Efter jeg startede i gymnasiet, fik den rette lærer og den rette hjælp, har jeg flyttet mig fra at være i den lave ende af karakterskalaen, til at være i den høje ende af skalaen. Jeg har med tiden fået øjnene op for faget og nu er dansk faktisk blevet et af de fag, jeg ser frem til at skulle have. Men nok om det, mere om det fantastiske år, som venter…

I 3.g er der mange ting at se til, både lektier og afleveringer kommer til at fylde meget. Men når det så er sagt, glæder jeg mig bare til et år med en masse læring og udfordringer. Jeg er sikker på at det nok skal blive hårdt, men kender jeg mig selv, bliver der også tid til et par fester. På gymnasiet bliver der afholdt et par fester i løbet af året. Men det vi 3.g’ere nok ser mest frem til er galla til foråret. Her er det på med de lange kjoler og opsat hår. Man ankommer sammen med sin galla-partner, spiser noget god mad og fester.

Jeg glæder mig til at se hvad året bringer. Det bliver et vildt år og jeg glæder mig så ufatteligt meget, til at stå med huen på. Får når huen er kommet på, skal der festes, hygges og slappes af.

Choose your own way!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look - Cherry on the top